Ved du? Fakta, du behøver at vide om Led Solar Lights

Udviklingen af ​​samfundet og økonomien har ført til et øget energibehov.Mennesker står nu over for en presserende opgave: at finde ny energi.På grund af dens renlighed, sikkerhed og omfang betragtes solenergi som den vigtigste energikilde i det 21. århundrede.Det har også mulighed for at få adgang til ressourcer, der ikke er tilgængelige fra andre kilder, såsom termisk kraft, atomkraft eller vandkraft.Solar LED-lamper er en voksende trend, og der er et fantastisk udvalg af solcellelamper til rådighed.Vi vil diskutere de relevante oplysninger omsolcelle LED lys.

2022111802

 

Hvad erledsolcellelys?

Sollys bruger sollys som energi.Solpanelerne oplader batterierne om dagen og batterierne giver strøm til lyskilden om natten.Det er ikke nødvendigt at lægge dyre og komplicerede rørledninger.Du kan justere layoutet af lamperne vilkårligt.Dette er sikkert, effektivt og fri for forurening.Solcellelamper er opbygget af komponenter som solceller (solpaneler), batterier, smarte controllere, højeffektive lyskilder, lysmaster og installationsmaterialer.Elementerne i standard solcelle LED-lys kan være:

Hovedmateriale:Lysstangen er fremstillet i helstål og er varmgalvaniseret/sprøjtet til overfladen.

Solcellemodul:Polykrystallinsk eller krystallinsk silicium solpanel 30-200WP;

Controller:Dedikeret styring til solcellelamper, tidsstyring + lysstyring, intelligent styring (lys tændes, når det er mørkt og slukkes, når det er lyst);

Energilagringsbatterier:Fuldt lukket vedligeholdelsesfrit blybatteri 12V50-200Ah eller lithiumjernfosfatbatteri/ternært batteri mv.

Lyskilde :Energibesparende LED-lyskilde med høj effekt

Lysstangs højde:5-12 meter (kan laves for at imødekomme kundernes behov);

Når det regner:Kan bruges uafbrudt i 3 til 4 regnfulde dage (forskellige regioner/sæsoner).

 

Hvordan gørledsolcellelyssarbejde?

LED solcellelamper gør brug af solpaneler til at omdanne absorberet sollys til elektrisk energi.Denne opbevares i styreboksen under lysmasten.

 

Hvor mange typer solcellelys kan du finde på markedet?

Solar hjem lys  Solcellelys er mere effektive end almindelige LED-lys.De har enten bly-syre eller lithium batterier, der kan oplades med et eller flere solpaneler. Den gennemsnitlige opladningstid er 8 timer.Opladningstiden kan dog tage helt op til 8-24 timer. Enhedens form kan variere alt efter om den er udstyret med fjernbetjening eller opladning.

Solar signallys (luftfartslys)Navigations-, luftfarts- og landtrafiklys spiller en afgørende rolle.Solsignallys er en løsning på strømmangel i mange områder.Lyskilden er hovedsageligt LED, med meget små retningsbestemte lys.Disse lyskilder har givet sociale og økonomiske fordele.

Solar græsplæne lysLyskildens effekt fra solplænelamper er 0,1-1W. En lys-emitterende enhed med små partikler (LED) bruges normalt som hovedlyskilde. Solpanelets effekt varierer fra 0,5W til 3W.Den kan også drives af et nikkelbatteri (1,2V) og andre batterier (12).

Solar landskabsbelysningLandskabsbelysning Solcellelys kan bruges i parker, grønne områder og andre områder.De bruger en række lav-effekt, lav-effekt LED linje lys, punkt lys, og kold katode modellering lys til at forskønne omgivelserne. Solar landskab lys kan give bedre lyseffekter til landskabet uden at ødelægge det grønne område.

Solskilte lysBelysning til husnumre, krydsskilte, natvejledning og husnumre. Systemets brugs- og konfigurationskrav er minimale, ligesom kravene til lysstrømmen. En laveffekt LED-lyskilde eller en kold katodelampe kan bruges som lyskilde til markeringslampen.

Solar gadelys  Den primære anvendelse af solcellebelysning er til gade- og landsbylys. Laveffekt, højtryksgasudladningslamper (HID), fluorescerende lamper, lavtryksnatriumlamper og højeffekt-LED'er er lyskilderne.På grund af dens begrænsede samlede strøm, er der ikke mange sager, der bruges på byens hovedgader. Brugen af ​​solcelle-solcellegadelamper til hovedveje vil stige med tilføjelsen af ​​kommunale ledninger.

Solar insekticid lysNyttig i parker, frugtplantager og plantager.Generelt er lysstofrør udstyret med et specifikt spektrum.Mere avancerede lamper bruger LED-violette lamper.Disse lamper udsender specifikke spektrallinjer, der fanger og dræber insekter.

Solar havelamperSolar havelamper kan bruges til at oplyse og dekorere bygader, bolig- og handelskvarterer, parker og turistattraktioner, pladser og andre områder. Du kan omdanne det ovennævnte belysningssystem til et solcellesystem afhængigt af dine behov.

 

Fakta du skal vide, når du planlægger at købe led solcellelys

 

Falsk Solar Light Power Watt

Mange sælgere af solcellelamper vil sælge falsk strøm (watt), især solcellegadelamper eller solprojektorer.Lamperne hævder ofte at have en effekt på 100 watt, 200 eller 500 watt.Den faktiske effekt og lysstyrke er dog kun en tiendedel så høj.Det er umuligt at nå.Dette skyldes tre hovedårsager: For det første er der ikke en industristandard for solcellelamper.For det andet kan producenter ikke beregne effekten af ​​solcellelamper ved hjælp af parametrene for deres strømcontrollere.For det tredje forstår forbrugerne ikke solcellelamper og er mere tilbøjelige til at beslutte sig for at købe lamper med højere effekt.Dette er grunden til, at nogle leverandører ikke sælger deres produkter, hvis de ikke har den rigtige kraft.

Batteriernes og solcellepanelernes kapacitet begrænser solcellelampernes effekt (watt).Hvis lampen er tændt i mindre end 8 timer, skal den have mindst 3,7V ternære batterier 220AH eller 6V for at opnå en lysstyrke på 100 watt.Teknisk set vil solcellepanelet med 260 watt være dyrt og svært at få fat i.

 

Det solcelledrevne panels effekt skal svare til batteriet

Nogle solcellelamper fremstillet af producenter er mærket med 15A batterier, men er udstyret med et 6V15W panel.Dette er fuldstændig målløst.6.V15W solcellepanel kan producere 2,5AH elektricitet i timen på sit højeste.Det er umuligt for 15W solcellepaneler at fuldt oplade 15A batterier inden for 4,5 timer efter sollys, hvis den gennemsnitlige solvarighed er 4,5H.

Du kan blive fristet til at sige "Tænk ikke på andet end 4,5 timer."Det er rigtigt, at elektricitet kan produceres på andre tidspunkter ud over dens spidsværdi på 4,5 time.Dette udsagn er sandt.For det første er elproduktionseffektiviteten på andre tidspunkter end spidsbelastningstider lav.For det andet beregnes konvertering af spidsproduktionskapacitet her ved hjælp af 100 % konvertering.Det er ikke overraskende, at fotovoltaisk strøm kan nå op på 80% i processen til opladning af batteriet.Det er derfor, din 10000mA powerbank ikke kan oplade 2000mA iPhone fem gange.Vi er ikke eksperter på dette område og behøver ikke være nøjagtige med detaljerne.

 

Monokrystallinske siliciumpaneler er mere effektive end dem, der er lavet af polykrystallinsk silicium

Det her er ikke helt rigtigt.

Mange virksomheder annoncerer, at deres solpaneler og solcellelamper er monokrystallinsk silicium.Dette er meget bedre end polykrystallinsk silicium.Kvaliteten af ​​et panel skal måles ud fra solcellelampers synspunkt.Det skal afgøre, om det kan oplade lampens batteri fuldt ud.Solar led projektør er et eksempel.Hvis dets solpaneler alle er 6V15W, og den producerede elektricitet pr. time er 2,5A, hvordan kan du så vide, om monokrystallinsk silicium er overlegent i forhold til polykrystallinsk silicium.Der har været en debat om monokrystallinsk silicium versus polykrystallinsk silicium i lang tid.Selvom monokrystallinsk siliciums effektivitet er lidt højere i laboratorietest end polykrystallinsk silicium, er den stadig ret effektiv i installationer.Den kan anvendes på solcellelamper, monokrystallinske eller multikrystallinske, så længe den er kompatibel med paneler af høj kvalitet.

 

Det er vigtigt at placere solpaneler, hvor der er maksimalt sollys.

Mange kunder køber solcellelamper, fordi de er nemme at installere og ikke kræver kabler.Men i praksis overvejer de ikke, om miljøet er egnet til solcellelamper.Vil du have, at solcellelamperne skal være nemme at bruge i områder med mindre end tre timers sollys?Den ideelle ledningsafstand mellem lampen og solpanelet bør være 5 meter.Jo længere konverteringseffektiviteten er, jo lavere vil den være.

 

Bruger solcellelamper nye batterier?

Det nuværende markedsudbud af solcellelampebatterier er primært adskilte lithium- og lithiumjernfosfatbatterier.Dette er grundene: Splinternye batterier kan være dyre og er ikke tilgængelige for mange producenter;for det andet får større kunder, såsom dem, der er interesseret i nye energikøretøjer, helt nye batterienheder.De er derfor svære at købe, selvom de har pengene.

Er batteriet adskilt holdbart?Den er meget holdbar.Vores lamper, som vi solgte for tre år siden, bliver stadig brugt af kunderne.Der er mange metoder til at skille et batteri ad.Batterier af høj kvalitet kan også fås, hvis de er grundigt screenede.Dette er ikke en test for batteriets kvalitet, men den menneskelige natur.

 

Hvad er forskellen mellem ternære lithiumbatterier og lithiumjernfosfatbatterier?

Disse batterier bruges hovedsageligt i integrerede gadelys og projektørlys.Disse to typer lithium-batterier har forskellige priser.De har forskellige højtemperaturmodstande og lavtemperaturmodstandsevner.Ternære lithiumbatterier er stærke ved lave temperaturer og kan bruges i områder med lave temperaturer.Lithiumjernfosfatbatterier er stærkere ved høje temperaturer og egner sig til alle lande.

 

Er det sandt ?Jo lysere solcellelampen er med flere LED-chips, jo bedre ?

Producenter forsøger at producere så mange led-chips som muligt.Kunder vil være overbevist om, at lamper og lanterner er lavet af tilstrækkelige materialer og kvalitetsprodukter, hvis de ser nok led-chips i dem.

Batteriet er det, der bevarer lampens lysstyrke.Lampens lysstyrke kan bestemmes af, hvor mange watt batteriet kan levere.Lysstyrken øges ikke ved at tilføje flere led-chips, men det vil øge modstanden og energiforbruget.


Indlægstid: 18. november 2022